NOC KULTURY Europejskie Opole - warsztaty i gra terenowa

piątek, 28 czerwca 2024
Zdjęcie przedstawiające: NOC KULTURY Europejskie Opole - warsztaty i gra terenowa

28 czerwca 2024 zapraszamy na NOC KULTURY w Opolu. "Europejskie Opole - warsztaty i gra terenowa" tak nazwaliśmy projekt, który uzyskał dofinansowanie ze środków Urzędu Miasta Opola. Warsztaty i gra terenowa będąca połączeniem z grą planszową to działania jakie będziemy prowadzili nieodpłatnie dla mieszkańców Opola na terenie zielonym przyległym do Zamku Górnego w Opolu w godzinach od 15:00 do 20:00. Już można się zapisywać wysyłając zgłoszenie na: biuro@fundacjaexcalibur.pl

Zgłoszenia na warsztaty przyjmujemy do wyczerpania wolnych miejsc.

Warsztaty plastyczne będą prowadzone co godzinę od 15:00 do 20:00 dla osób zapisanych wcześniej, ale także w miarę wolnych miejsc w naszym namiocie warsztatowym będziemy zapraszali do udziału każdego kto przyjdzie do nas i wyrazi chęć udziału w warsztatach.

Gra terenowa będąca połączeniem gry planszowej będzie dostępna od godziny 15:00 do 20:00

Przygotujemy plac zabaw dla najmłodszych, na którym dzieci będą mogły złowić złotą rybkę w przyzamkowym stawie, pokonać smoka w wieży, dosiąść konia i wykonać wiele innych ciekawych zadań sprawdzając swoją zręczność.